آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

با سلام میخوام 3 نوع مایه پیراشکی رو یادتون بدم با من باشید.

 

پیراشکی پنیر و نعناع:

 

مواد لازم:

1-پنیر خرد شده: 5\1 پیمانه

2- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

3-آب لیمو تازه: 1قاشق غذاخوری

4-نعنای تازه:2 قاشق غذاخوری

5- خمیر پیراشکی: به میزان دلخواهتون

6- زرده تخم مرغ:1 عدد

 

طرز تهیه:

 

اول از همه فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید سینی فر را چرب کنید و کنار بزارید.

 

پنیر خرد شد ه را با روغن آبلیموی تازه و نعنای خشک شده مخلوط کنید خمیر پیراشکی را به گلوله هایی با ابدازه توپ تنیس تقسیم کنید  هر گلوله  از خمیر  را کف دست پهن کنید و به اندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط آماده شده وسط خمیر بگذارید و از قسمت وسط به هم بچسبانید ولی دقت کنید دو طرف کناره باز باشد پیراشکی ها را با فاصله 1 سانتی متری در سینی چرب شده  بچینید و با قلموی مخصوص زرده تخم مرغ را روی پیراشکی بمالید سینی فر را  20 دقیقه کف فر قرار دهید  بعد از 20 دقیقه  سینی را 5 دقیقه دیگر روی آخرین پنجره فر به طرف بالا بگذارید تا روی اون نیز طلایی شود .

شما عزیزان میتونید  خمیر را به هر شکلی دوست دارید بپیچید.

امیدوارم خوشتون بیاد نوش جون بای .سارا



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.