با سلام میخوام 3 نوع مایه پیراشکی رو یادتون بدم با من باشید.
پیراشکی پنیر و نعناع:
مواد لازم:
1-پنیر خرد شده: 5\1 پیمانه
2- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
3-آب لیمو تازه: 1قاشق غذاخوری
4-نعنای تازه:2 قاشق غذاخوری
5- خمیر پیراشکی: به میزان دلخواهتون
6- زرده تخم مرغ:1 عدد
طرز تهیه:
اول از همه فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید سینی فر را چرب کنید و کنار بزارید.
پنیر خرد شد ه را با روغن آبلیموی تازه و نعنای خشک شده مخلوط کنید خمیر پیراشکی را به گلوله هایی با ابدازه توپ تنیس تقسیم کنید هر گلوله از خمیر را کف دست پهن کنید و به اندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط آماده شده وسط خمیر بگذارید و از قسمت وسط به هم بچسبانید ولی دقت کنید دو طرف کناره باز باشد پیراشکی ها را با فاصله 1 سانتی متری در سینی چرب شده بچینید و با قلموی مخصوص زرده تخم مرغ را روی پیراشکی بمالید سینی فر را 20 دقیقه کف فر قرار دهید بعد از 20 دقیقه سینی را 5 دقیقه دیگر روی آخرین پنجره فر به طرف بالا بگذارید تا روی اون نیز طلایی شود .
شما عزیزان میتونید خمیر را به هر شکلی دوست دارید بپیچید.
امیدوارم خوشتون بیاد نوش جون بای .سارا
نظرات شما عزیزان: